X 
Cutremure stiri: 506

Noul Range Rover Sport, premieră mondială la Salonul Auto de la New York 2013

27 mar. 2013,, 15:07   Ştiri Auto
2045 0
Foto: Range Rover Sport
Noul Range Rover Sport, dezvăluit astăzi pe străzile din New York, este SUV-ul premium sport suprem – cel mai rapid, cel mai agil şi mai prompt Land Rover din toate timpurile. Zgârie-norii din Manhattan au fost peisajul perfect pentru această premiera mondială, pentru că aici se vând mai multe unităţi Range Rover Sport decât în orice alt loc de pe planetă.

Dezvoltat alături de noua generaţie Range Rover, noul Range Rover Sport vine pe piaţă cu cea mai bună dinamică şi capacităţi tot-teren, tipice Range Rover. Noul Range Rover Sport se prezintă clienţilor cu un exterior mai musculos, interior mai luxos şi o mai mare flexibilitate graţie configuraţiei opţionale de 5+2 locuri.

Profitând de designul suspensiei şi de tehnologiilor inovative ale şasiului, noul Range Rover Sport, primul din clasa sa cu o arhitectură din aluminiu, a reuşit economisirea a până la 420 kg la greutate, comparativ cu generaţia anterioară. Asta înseamnă că performanţele dinamice ale vehiculului îi permit să combine agilitatea cu excepţionalul confort, oferind o combinaţie de lux sportiv şi dinamică, precum şi o reducere a emisiilor de CO2 la 194 g/km.

„Noul Range Rover Sport este un vehicul ce a fost proiectat fără compromis”, a declarat John Edwards , directorul brandului Land Rover la premiera mondială din cadrul Salonului auto de la New York. „Cu capacităţile Land Rover la bază, este unul dintre cele mai focusate vehicule pe drum construite vreodată de noi, dar bine-înţeles oferă capacităţi tot-teren fără egal. Este vehicul proiectat să fie condus. Am dus manevrabilitatea şi agilitatea la un al nivel pentru Land Rover, oferind un condus sportiv dar şi lux fără egal şi versatilitate”.

Noul Range Rover Sport va putea fi comandat de clienţi cu două motoare: un V8 pe benzină de 5.0 litri turbo, de 510 CP, şi un SDV6 diesel de 3.0 litri cu 292 CP. Din 2014, gama de motoare va fi extinsă cu un TDV6 de 3.0 litri cu 258 CP şi un SDV8 de 4.4 litri diesel de 339 CP. Adiţional, un model inovativ şi ultra-eficient Hybrid (diesel – electric) va fi disponibil tot din 2014.

Noua generaţie Range Rover Sport, disponibil la vânzare din trimestrul trei al anului 2013, va continua succesul predecesorului său, ce a devenit foarte repede un model Land Rover foarte popular după introducerea sa în 2005, cu vânzări de peste 380.000 unităţi.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав