X 
Arşiţa stiri: 210
Jocurile Olimpice stiri: 271
Transnistria stiri: 1460

Salvatorii au deblocat peste 150 de autovehicule

8 ian. 2017,, 11:36   Societate
2956 0

Vremea rea continuă să dea peste cap planurile şoferilor porniţi la drum.

Angajaţii Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale au deblocat din nămeţi peste 150 de autoturisme împotmolite pe traseele din ţară. Cele mai multe maşini au fost deblocate în sudul ţării unde viscolul acoperea drumurile cu zăpadă.

72 unităţi de transport au fost scoase din omăt de salvatorii din UTA Găgăuzia. Alte maşini blocate în zăpadă au fost tractate de pompieri de pe traseele din raioanele Cahul, Căuşeni, Ştefan Vodă, Basarabeasca, Cimişlia, Ungheni, Anenii Noi şi Chişinău.

Mai mult, trei ambulanţe cu pacienţi au fost deblocate de angajaţii Serviciului Situaţii Excepţionale împotmolite pe drumurile raioanelor Taraclia, Cahul şi Anenii Noi.

O femeie însărcinată din localitatea Cazaclia a fost dusă de urgenţă la spitalul din Taraclia. Misiunea a fost efectuată de pompieri, deoarece alte mijloace de transport nu puteau să ajungă în localitate.

În total pentru intervenţii au fost antrenaţi 305 salvatori şi pompieri cu 80 unităţi de tehnică. Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale continuă să activeze într-un regim sporit, iar oamenii sunt rugaţi să apeleze de urgenţă Serviciul 901 în caz de situaţii de risc.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав