X 
Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4151

Gurău către Chirtoacă: Activaţi după cum vi se ridică părul în cap

28 mar. 2013,, 15:06   Politică
4752 1
Foto : unimedia.info
Consilierii comuniști sînt nemulțumiți de modul cum desfășoară primarul general Dorin Chirtoacă activitatea în CMC. Azi, în cadrul ședinței, liderul fracțiunii PCRM, Boris Golovin, a spus că Chirtoacă „este dezordonat în activitate şi nu are calităţile profesionale necesare pentru a participa la şedinţele Consiliului municipal.

„Consilierii sînt informaţi despre proiectele de pe ordinea de zi, uneori chiar în ajun, şi nu cu cinci zile înainte, așa cum prevede regulamentul. Primarul anunţă, apoi contramandează şedinţele, el profită de dezordine. Anume primarul face jocurile istorice, înşelînd publicul şi facîndu-şi PR personal. Domnule Chirtoacă, este clar că Dumneavoastră nu aveţi calităţi profesionale şi umane de a conduce Consiliul municipal”, a specificat Golovin, solicitînd „să fie pus capăt dezordinii, care a devenit o normă”.

Și consilierul neafiliat Victor Gurău îl învinuieşte pe Chirtoacă că desfăşoară activitatea în CMC „după bunul său plac”.

„Domnului care a scuipat în stînga şi în dreapta vreau să-i spun că nu se face activitate în Consiliu după cum îţi place, ci după cum este norma legală. Activați după cum vi se ridică părul în cap, cînd vă opreşte poliţistul în Germania”, a conchis Victor Gurău.

La rîndul său, Dorin Chirtoacă a spus că consilierii comunişti includ proiectele pe ordinea de zi în ultimul moment, aşa cum le convine lor.

„Eu înţeleg că cea mai bună apărare este atacul. Domnule Golovin, nu vă place să primiţi ordinea de zi în ajun, dar atunci cînd în timpul şedinţei includeţi proiecte nu este prea mult pentru consilieri? Astea ce fel de standarde sînt? Măcar alegeţi-vă declaraţiile, ca să fie consecvente”, a răspuns Chirtoacă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав