Cutremure stiri: 506

Nissan a prezentat Pathfinder Hybrid la Salonul Auto de la New York 2013

28 mar. 2013,, 16:34   Ştiri Auto
1731 0

Foto: Nissan

Nissan a prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la New York versiunea hibridă a SUV-ului Pathfinder. Modelul va ajunge pe piaţă în această vară şi promite un consum cu 24% mai mic.
Noul Nissan Pathfinder Hybrid arată identic cu modelul standard, cu excepţia stopurilor cu tehnologie LED şi a emblemei „PUREDRIVE”.

Schimbările radicale se află sub capotă, unde motorul V6 de 3,5 litri pe benzină a fost înlocuit de un sistem hibrid, format dintr-un motor turbo de 2,5 litri cu patru cilindri şi un motor electric, alimentate de un set de baterii Li-Ion. Transmisia este asigurată de o cutie de viteze CVT.

În această configuraţie, Nissan Pathfinder Hybrid oferă o putere maximă de 186 kW/250 CP şi 329 Nm. Mai important, Nissan estimează că Pathfinder Hybrid va avea un consum mediu de 25 mpg US (9 litri/100 km), ceea ce înseamnă o economie de 24% faţă de modelul standard.

Nissan Pathfinder Hybrid va fi pus în vânzare pe piaţa din SUA din această vară, fiind aşteptat să coste cu aproximativ 3.000 dolari mai mult decât modelul standard.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав