X 
Cutremure stiri: 500

Polițist din Dubăsari, condamnat pentru huliganism, violență și conducere în stare de ebrietate

29 mar. 2013,, 10:54   Societate
3103 1
Foto : karadenizpress.ro
Un poliţist din cadrul Comisariatului de poliţie Dubăsari a fost condamnat la un an și jumătate de închisoare cu suspendarea pedepsei pe un termen de probă de trei ani, achitarea amenzii de nouă mii de lei și privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de trei ani. Sentința i-a fost dictată pentru huliganism, violenţa săvîrşită asupra persoanei cu funcţie de răspundere şi conducerea automobilului în stare de ebrietate, relatează NOI.md.

Potrivit procurorilor, în octombrie 2011, fiind sub influenţa alcoolului, poliţistul a înjurat o tînără şi a bruscat-o, după care a ameninţat-o cu răfuiala fizică, dacă va depune vre-o plîngere pe acest caz. Totuși, victima a mers la poliţie, iar acesta a venit şi în sectorul de poliţie unde l-a lovit de cîteva ori pe un coleg, pentru ca acesta să nu înregistreze plîngerea.

Poliţistul a mai fost învinuit de procurori că peste cîteva luni după incident a urcat beat la volan şi s-a izbit de un copac. Pe parcursul desfăşurării cercetării judecătoreşti, poliţistul a demisionat din funcţie.

Prin aceeaşi sentinţă, inculpatul a mai fost obligat ca în termenul de probă să nu-şi schimbe domiciliul fără consimţămîntul organului competent şi să participe la un program special de tratament sau de consiliere în vederea reducerii comportamentului violent.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав