X 
Cutremure stiri: 506

JAGUAR XF IMPRESIONEAZĂ ŞI MAI MULT!

1 apr. 2013,, 16:02   Ştiri Auto
2377 0
Foto: noi.md
Showroom-ul Jaguar propune automobilul XF, cu pachetul Black şi tapiţarea interiorului în stil R. Maşina este predestinată celor, care doresc ca aceasta să producă o impresie vizuală mai puternică şi mai agresivă.

Jaguar XF de culoare albă cu pachetul exclusiv Black («Pachetul negru») va diferenţia automobilul Dvs. Încadrarea portierelor, grilajul lateral, grilajul radiatorului, uşa portbagajului şi orificiile în bara de protecţie de culoare neagră conferă maşinii un aspect caracteristic, modern şi chiar dur.

Cel mai mult impresionează salonul maşinii, executat în stil sportiv. Scaunele sunt tapiţate cu piele perforată Softgrain. Cusătura de contrast a scaunelor, a părţii de sus a portierelor, cotierelor, consolei centrale subliniază armonia exclusivă a salonului în roşu şi negru. Scaunele din faţă se pot regla în 18 poziţii. Ele au fost elaborate iniţial pentru modelul XFR. Pernele laterale, cu reglare electrică, servesc drept suport sigur pentru şofer şi pasager, fixându-i de nădejde în scaune pe perioada virajului. Stilul sportiv al salonului este reuşit completat de tapiţeria plafonului din piele intoarsă de culoare neagră Suedecloth Premium, iar atmosfera plăcută este asigurată de sistemul audio Meridian de 380W, cu 11 difuzoare şi un amplificator.
Pentru detalii contactati 022 578 922.








0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав