Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4070

Austrian Airlines a lansat patru zboruri suplimentare pe săptămînă pe ruta Chișinău-Viena

2 apr. 2013,, 10:15   Societate
4138 0
Foto: samtravel.net
Începînd cu 31 martie curent, pasagerii companiei Austrian Airlines vor avea opțiunea de a alege între unsprezece zboruri pe săptămîna din Chişinău. Această extindere a serviciilor optimizează semnificativ conexiunile oferite din Chişinău spre întreaga reţea de rute efectuate de companie. Pe aeroportul din Viena, pasagerii beneficiază de un transfer de doar 25 minute. Şi pentru că aeroportul din Viena oferă cel mai rapid transfer din întreaga Europa, un zbor de conexiune cu Austrian Airlines înseamnă economie de timp pentru pasagerii companiei. Şi in anul acesta, compania va oferi o gamă largă de produse pentru orarul zborurilor de vară: Austrian Airlines va deservi în total 130 de destinaţii în 55 ţări.

Din 31 martie, în cadrul orarului de vară, Austrian Airlines a început, de asemenea, să efectueze șapte zboruri pe săptămînă spre St. Petersburg (Rusia), patru zboruri pe săptămînă spre Chişinău (Moldova), un zbor pe săptămînă din Viena spre fiecare dintre următoarele destinaţii: Amman (Jordan), Yerevan (Armenia), Sibiu (Romania) și Skopje (Macedonia) și două zboruri pe zi spre Košice (Slovacia). Austrian Airlines îşi consolidează poziţia de cel mai important transportator aerian lider în Europa de Est, oferind conexiuni perfecte între Est și Vest.

Austrian Airlines este cea mai mare companie aeriană austriacă şi efectuează zboruri spre 130 de destinaţii în întreaga lume. Reţeaua de rute este în special densă în Europa Centrală și de Est, numarînd 43 de destinaţii. Datorită poziţiei geografice favorabile în centrul Europei, aeroportul companiei de bază Vienna International Airport reprezintă placa turnantă ideală între Est şi Vest. Austrian Airlines face parte din Lufthansa Group, cel mai mare grup aerian din Europa, şi este membru al Star Alliance, cea mai mare alianță de linii aeriene din lume. Efectuarea zborurilor companiei Austrian Airlines Group a fost transmisă filialei sale Tyrolean Airways începînd cu 1 iulie 2012.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?