Cutremure stiri: 502

Reacţia Kremlinului la plasarea rachetelor balistice chineze

24 ian. 2017,, 21:00   Externe
4730 2

Moscova nu vede niciun pericol în plasarea de către China a rachetelor balistice în provinciile limitrofe cu Rusia.

Acest fapt a fost menționat de către reprezentantul oficial al Kremlinului, Dmitri Peskov, marţi, 24 ianuarie, transmite „Лента.ру”.

„Oricare acţiuni de dezvoltare a Forţelor Armate ale Chinei, dacă această informaţie corespunde realităţii, atunci, cel puţin, construcția militară în China nu o considerăm un pericol pentru ţara noastră”, a spus purtătorul de cuvînt al președintelui rus.

Peskov a specificat că Rusia prețuiește relațiile cu China, care este aliatul ei strategic, partenerul ei şi sub aspect politic, şi sub cel comercial-economic.

Astăzi mai devreme şeful Comitetului Consiliului Federației pentru afaceri internaţionale, Constantin Kosaciov, a îndemnat să nu se dea atenție informaţiei despre plasarea rachetelor. El a subliniat că cooperarea dintre Moscova şi Beijing acum se află la un nivel fără precedent de înalt.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав