X 
Cutremure stiri: 502

BMW X4, primele imagini înaintea debutului din China

4 apr. 2013,, 17:18   Ştiri Auto
1649 0

Foto: BMW

Primele imagini cu BMW X4 au apărut pe internet înaintea debutului. Versiunea de pre-producţie a noului crossover în stil coupe BMW X4 va fi prezentată în premieră la Salonul Auto de la Shanghai.

BMW X4 Concept are jante imense din aliaj şi numeroase decoraţiuni cromate, inclusiv pe bara de protecţie faţă, însă restul pare a fi gata de producţia de serie. Ceea ce vezi aici este 90% din modelul ce va fi lansat pe piaţă anul viitor, în 2014.

Deocamdată nu avem informaţii detaliate, dar având în vedere că singurul Salon Auto Internaţional major din perioada următoare este cel din China, desfăşurat la Shanghai (21-29 aprilie 2013), putem spune cu destul de multă siguranţă că noul BMW X4 va fi prezentat în premieră aici.

BMW X4 este o versiuni mai mică a lui X6 şi foarte probabil fi promovat ca Sports Activity Coupé (SAC) de către producătorul german. Noul crossover este bazat pe platforma noii generaţii BMW X3, având însă o siluetă mai sportivă, cu un acoperiş plonjat în spate, în timp ce faţa şi spatele aduc aminte de modelul Seria 3 F30.

BMW X4 va măsura circa 4,65 metri lungime, conform directorului executiv BMW, Norbert Reithofer, şi va fi oferit clienţilor cu motoare pe benzină şi turbo diesel cu patru şi şase cilindri, aceleaşi din gama lui X3.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав