Arşiţa stiri: 229
Preşedintele stiri: 4160

VIDEO: personajele reînviate din "Rondul de noapte" al lui Rembrandt au făcut furori într-un centru comercial din Amsterdam

4 apr. 2013,, 18:06   Externe
3449 0
Foto : newsru.com
Recent, vizitatorii unui centru comercial din Amsterdam au asistat la un furt din magazin extrem de neobișnuit. Un tînăr a furat ceva din vitrină şi a luat-o la picior sub acompaniamentul alarmei ‒ la prima vedere nimic extraordinar. Însă, au început să-l urmărească țintașii căpitanului Frans Banning Cocq. Anume aceia care, la mijlocul secolului al XVII-lea, au devenit personaje ale celebrei picturi a lui Rembrandt "Rondul de noapte".

Reprezentaţia teatrală a început destul de obișnuit și chiar un pic alarmant ‒ sirena răsuna strident în întreg centrul comercial, iar cumpărătorii întorceau nedumeriţi capetele, încercînd să înțeleagă ce e cu acest sunet neplăcut și dacă nu cumva e alarma de incendiu. Iar acei care au fost martorii nemijlociţi ai "furtului" au rămas surprinşi de-a binelea, privindu-l pe "hoț", care era îmbrăcat nici conform sezonului, dar nici conform epocii. El purta pantaloni scurţi, o cămașă cu mîneci largi, pantofi de o formă ciudată, o pălărie cu pană, cu alte cuvinte, ceva mult prea rarisim, chiar și pentru un hipster.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав