Jocurile Olimpice stiri: 120
Transnistria stiri: 1410

Legendara trupă "DDT" va evolua la Chișinău ©

25 apr. 2013,, 10:48   Showbiz
16952 0

Legenda rockului rusesc, trupa"DDT", va susțineun concert la Chișinău. Iuri Șevciuk va veniîn fața publicului cu noul său program "Solinic" (Recital).

Ideea programului "Solinic", cu tentă lirică, a apărut în legătură cu lansarea cărții omonimea lui Iuri Șevciuc. Artistul a legat toate melodiile cu versurile sale, pe care el însuși le recită. În album sunt întrețesute foarte armonios muzica și textul ”viu”, creînd impresia unei acțiuni dramatice createde artiști direct pe scenă.

Programul este conceputmai degrabă pentru săli academice,decît pentru stadioane.

Grupul "DDT" a fost fondat în 1980 în orașul Ufa. Liderul grupului,autorul celor mai multe melodii și singurul membru permanent este poetul, compozitorul, cîntărețul, artistul, actorul și producătorul Iuri Șevciuc.

Numele trupei este derivat de la substanța chimică DDT –diclor-difenil-triclor- metil-metan, utilizatăla combaterea insectelor, care era interzisă în majoritatea țărilor dezvoltate, dar nu și în URSS.

Nu ratați cel mai important eveniment rock al primăverii! Concertul va avea loc pe 22 mai la Palatul Național ”Nicolae Sulac”.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?