Arşiţa stiri: 229
Preşedintele stiri: 4160

La Chișinău demarează cea de-a III-a ediție a Festivalului Internațional al Școlilor de Teatru

8 apr. 2013,, 11:49   Showbiz
2728 0
Foto : fbcdn.net
Școlile de Teatru și Film din opt țări vor participa la cea de-a III-a ediție a Festivalului Internațional ”ClassFest”, care va avea loc la Chișinău în perioada 8-13 aprilie. Pe parcursul celor șase zile de festival, publicul va putea viziona un mare număr de spectacole, precum și se va familiariza cu cele mai recente tendințe în dezvoltarea artei moderne.

O plăcută noutate a celei de-a III-a ediții a Festivalului Internaţional ”ClassFest” va fi premiera spectacolului renumitului actor și regizor polonez Janusz Stolarski, „Orfeu și Euridice”.

Totodată, pentru actori vor fi organizate ateliere de măiestrie, susținute de actorul, regizorul și rectorul Școlii de Teatru și Film "Athanor" din Burghausen, David Esrig și Mihai Malaimare, actorul și regizorul cu renume, directorul Teatrului "Masca" din București.

Vor fi prezentate spectacole ale școlilor de teatru și film din Belarus, Georgia, Germania, Polonia, Republica Moldova, România, Rusia, Ucraina și alte țări.

Festivalul se va desfăşura concomitent pe mai multe scene din capitală: Teatrul Republican "Luceafarul", Teatrele Republicane de Păpuşi „Licurici” și ”Guguță”, Teatrul „Ginta Latină”, Teatrul Naţional ”Mihai Eminescu”, Teatrul dramatic rus de Stat ”A.P. Cehov”, precum şi în incinta Academiei de Muzică, Teatru şi Arte Plastice.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав