X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

S-a dovedit ştiinţific: Moartea nu există

8 apr. 2013,, 15:36   Ştiinţă şi IT
13426 0
Foto:blogspot.com
Robert Lanza, cercetător la Advanced Cell Technology, a dovedit prin fizica cuantică faptul că moartea nu există. Cînd trupul își termină „bateriile”, mai rămîn 20 de wați de „energie informațională”.

O nouă teorie științifică demonstrează că moartea trupului nu este punctul terminus al călătoriei sufletului, așa cum, de altfel, susțineau și strămoșii noștri, dacii.

Prin observații ce țin de fizica cuantică s-a ajuns la noțiunea de „lumi multiple” sau „multivers”, în loc de „univers”. Noua teorie care demonstrează că moartea nu există are la bază conceptul de biocentrism.

Străvechiul „pom al vieții”, care arată că ce este în Cer, așa și pe Pamînt.

Adică, există un număr infinit de universuri și tot ceea ce este posibil să se întîmple are loc în unele dintre acestea. Iar ceea ce nu este posibil să se întîmple este doar moartea! Toate aceste multiple universuri există simultan și, indiferent ce se întîmplă într-unul dintre acestea, „acțiunea” se continuă într-un altul.

Podul Einstein-Rosen, calea de legatură între universuri.

Dacă un corp este distrus într-un univers, nucleul energetic de 20 de wați – măsurat științific – care a făcut creierul să funcționeze ca un computer nu se stinge odată cu trupul. Se știe de ani mulți că „energia nu se distruge, se transformă”, iar „fîntîna energo-informațională” a creierului, cum au numit cercetătorii cei 20 de wați, transcede într-o nou univers.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?