X 
Cutremure stiri: 502

România va acorda Moldovei asistență în modernizarea sectorului agricol

10 feb. 2017,, 11:15   Societate
3106 6

România va acorda Moldovei asistență în implementarea proiectelor investiționale, orientate spre modernizarea sectorului agricol.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Agriculturii, anunțul a fost făcut de ambasadorul României în Moldova, Daniel Ioniță, în cadrul unei întrevederi cu ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare al Moldovei, Eduard Grama, relatează NOI.md.

Diplomatul român a menționat că Moldova este un partener important pentru România în diverse domenii, inclusiv în agricultură.

Eduard Grama și Daniel Ioniță au discutat în cadrul întrevederii acordurile bilaterale în domeniul agriculturii și posibilitățile inițierii noilor proiecte de cooperare.

Ministrul Agriculturii a specificat cooperarea bună în sectorul agroalimentar între ambele țări, precum și a menționat sprijinul continuu al colegilor din România, de care beneficiază țara noastră. Părțile au mai discutat posibilitățile extinderii relațiilor comercial-economice în sectorul agroalimentar și potențialul agricol al Moldovei.

Eduard Grama i-a transmis, prin intermediul ambasadorului Daniel Ioniță, o invitație în Moldova omologului său român.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав