Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

PLDM și PD negociază fără GHIMPU

10 apr. 2013,, 13:11   Politică
7712 3
Foto : timpul.md
Reprezentanţii Partidului Liberal Democrat și Partidului Democrat confirmă că au loc discuţii pentru crearea unei noi coaliţii de guvernare. Asta în pofida faptului că membrii PL au refuzat să participe la negocierile privind crearea AIE-3, pînă cînd PLDM nu va retrage candidatura lui Vlad Filat pentru funcția de premier, relatează NOI.md.

Solicitați de Moldopres, liderul fracţiunii PLDM, Valeriu Streleţ, a spus că, în ultimele zile, au loc discuţii cu partenerii din fosta AIE, dar a evitat să ofere mai multe detalii.

Deputatul PD, Igor Corman, a specificat, la rîndul său, că formaţiunea din care face parte aşteaptă ca şeful statului, Nicolae Timofti, să desemneze candidatul pentru funcţia de premier şi abia după aceasta va anunţa deciziile.

La finele săptămînii trecute, liderul PL, Mihai Ghimpu, a declarat că liberalii nu vor mai participa la negocieri. Pe de altă parte, unii experți consideră că o majoritate parlamentară ar putea fi creată fără PL, cu votul PLDM, PDM și a deputaților neafiliați.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?