Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Cățelul care îmbrățișează pe oricine îi iese în cale (FOTO)

16 feb. 2017,, 03:00   Externe
2796 0

Faceţi cunoştinţă cu Louboutina, o căţeluşă care adoră să-i îmbrăţişeze pe oameni. Stăpînul ei spune că patrupedul petrece cam două ore pe zi îmbrăţişînd străinii atunci cînd iese la plimbare.

Golden Retriever-ul a început să-şi îmbrăţişeze stăpînul în 2014, chiar de Valentine’s Day. „Tocmai terminasem o relaţie şi era destul de trist. Atunci a venit la mine şi m-a îmbrăţişat. De atunci a început să îmbrăţişeze pe toată lumea. În fiecare zi o scot la plimbare şi două ore doar asta face. Cînd trece cineva pe lîngă noi, îl opreşte şi-l îmbrăţişează”, a declart Fernandez Chavez, potrivit Bored Panda.

Louboutina, “botezată” aşa după numele celebrului designer de pantofi, are şi cont de Instagram, unde are peste 58000 de fani. Toată lumea vrea o îmbrăţişare de la Louboutina şi o poză amintire.

Stăpînul ei a venit şi cu o idee inedită. Oricine poate fi îmbrăţişat de Louboutina dacă are drum prin New York. Tot ce trebuie să facă e să-i trimită un e-mail lui Fernandez şi să stabilească o întîlnire.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?