X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Liberal-democrații își acuză un fost coleg că face declarații la comandă

2 mar. 2017,, 14:54   Politică
2669 0

Anunțul făcut săptămîna trecută de către deputatul Simion Grișciuc precum că părăsește fracțiunea PLDM este o declarație făcută la comandată.

Poziția aparține șefului fracțiunii parlamentare liberal-democrate, Tudor Deliu, care s-a arătat indignat de faptul că Grișciuc a aderat la Partidul Popular European cu un an în urmă, iar abia acum a făcut anunțul că părăsește PLDM.

„Vinerea trecută dl Grișciuc a făcut o declarație că părăsește fracțiunea PLDM. Intuim a cui a fost această inițiativă. În august 2016 dl Grișciuc a spus că aderă la PPEM, sub conducerea lui Leancă. Respectiv, el nu poate fi membru a două sau mai multe partide politice. De aceea, considerăm că acea declarație după două luni de zile de la validarea mandatului a fost una făcută la comandă. Era mai bine dacă ne spunea din ce partid face dumnealui parte”, a punctat Deliu.

În replică, Simion Grișciuc a menționat că acea declarație a fost o simplă precizare de „ordin tehnic”. „Cu adevărat am făcut o declarație că părăsesc fracțiunea PLDM, pentru că de fiecare dată cînd mă înregistram la ședință, trebuia să o fac pe lista PLDM. Ar fost mai bine ca dl Deliu să fie mai atent la ceea ce am spus”, a punctat Grișciuc.

Menționăm că Simion Grișciuc a acces în Legislativ pe lista PLDM anul trecut, în locul fostului lider PLDM, Vlad Filat, după ce acestuia din urmă i-a fost retras mandatul.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?