X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Rîul Bîc salubrizat de angajații furnizorului de apă

19 apr. 2013,, 19:22   Societate
3697 0
Foto : point.md
Angajaţi ai SA „Apă-Canal Chişinău” au participat astăzi la acțiunile de salubrizarea Chişinăului, se informează într-un comunicat de presă emis de furnizorul de apă.

Sute de salariaţi de la S.A. „Apă-Canal Chişinău” , înarmaţi cu mături, hîrleţe, greble şi saci de polietilenă au salubrizat pe durata acestei zile albia rîului Bîc începînd de la Stația de epurare și finisînd cu podul din perimetrul străzii Albișoara.

Pînă la sfîrșitul zilei, angajații au reușit să adune tone de frunziș, materiale de construcție și gunoi menajer. De asemenea, aceștea au defrișat și curățit copacii uscați sau avariați.

Totodată, administrația S.A. "Apă-Canal Chişinău" se arată indignată de atitudinea oamenilor care poluează albia rîului Bîc, în condițiile în care regiunea în cauză este salubrizată de angajați întreprinderii an de an.

De asemenea, angajaţii furnizorului de apă își propun să salubrizeze pînă la Sfintele sărbători de Paşti cele 250 ha de teren aflate în gestiunea întreprinderii pe care sunt amplasate obiectivele sale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?