X 
Cutremure stiri: 504

„Marea împăcare” demonstrată parlamentului și poporului. VIDEO

20 apr. 2013,, 00:29   Politică
7870 2
Foto: simpalsmedia.com
S-a produs marea împăcare. Vlad Filat și Vlad Plahotniuc nu mai sînt certați. Cei doi au dat mîna astăzi și au stat de vorbă chiar în sala de ședințea Legislativului. Liberal-democrații spun că premierul a venit la Parlament pentru a discuta cu fracțiunea. În același timp, deputații vorbesc deja despre o înțelegere între cei doi Vlazi, scrie inprofunzime.md.

Imediat ce a sosit la Parlament Vlad Filat a mers să-l salute pe Vlad Plahotniuc. Cei doi au stat la sfat cîteva minute, după care Filat a mers să discute cu fracțiunea sa. La ieșire, premierul a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor.

Acum 2 luni în Alianță erau tunete și fulgere din cauza relației dintre cei doi Vlazi. Astăzi, liberal-democrații și democrații nici măcar nu recunosc că cei doi nu se împăcau.

În schimb, comuniștii și liberalii cred că se prefigurează foarte clar o înțelegere între cei doi politicieni și chiar o nouă majoritate parlamentară.

Săptămîna viitoare, premierul desemnat, Vlad Filat, urmează să ceară în Parlament votul de încredere al deputaților pentru viitorul Guvern. Pentru învestirea Executivului este nevoie de cel puțin 51 de voturi.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав