Jocurile Olimpice stiri: 120
Transnistria stiri: 1410

Lupu: trebuie să fim pregătiţi pentru alegeri anticipate

20 apr. 2013,, 16:43   Politică
3425 0
Foto: pdm.md
Preşedintele parlamentului, Marian Lupu, este ferm pe poziţie şi declară că toţi miniştrii care au dosare penale şi nu au obţinut rezultate în guvernul demis, nu trebuie să se regăsească în componenţa noului guvern. Declaraţia a fost făcută, după întrunirea în cadrul Consiliului Naţional al PD, relatează NOI.md.

Potrivit liderului PD, în cadrul întrunirii s-a luat decizia ca Biroul Permanent al partidului să ia o decizie finală în legătură cu votul pentru noul guvern. Lupu a spus că poziţia democraţilor este să fie identificată o soluţie optimală care ar duce la schimbarea radicală a actului de guvernare.

“Eu nu aş vrea să vă ofer rezultate intermediare despre miniştrii democraţi în guvernul nou. Mîine aceste declaraţii pot să nu fie valabile, de aceea prefer să continuăm acest proces de negocieri. Şi situaţia este de aşa natură, cînd unele decizii finale pot fi luate la 6 dimineaţa”, a spus Lupu.

De asemenea, în cadrul întrunirii democraţilor s-a discutat şi despre eventuale alegeri anticipate.” Să nu uităm că PD nu are decît 15 mandate şi nu este jucătorul care determină sută la sută rezultatul acestor negocieri politice. Ce să-i faci? Am constatat că trebuie să fim pregătiţi şi pentru alegeri anticipate” a spus Lupu.

Pe 25 aprilie candidatul la funcţia de premier, Vlad Filat, trebuie să vină în Parlament cu programul de activitate al guvernului şi componenţa noului executiv.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?