Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Atac cibernetic contra Yahoo: Moscova neagă orice implicare

16 mar. 2017,, 15:15   Externe
1745 0

Kremlinul a negat joi orice implicare a Rusiei într-un atac masiv cibernetic contra grupului de internet Yahoo, la o zi după ce autoritățile americane au anunțat inculparea a doi agenți ai serviciilor secrete ruse (FSB) pentru piratarea a 500 milioane de conturi Yahoo în 2014, informează Reuters și AFP.

"Am spus în mod repetat că este imposibil ca administrația rusă, inclusiv FSB, să fie implicată oficial în acte ilegale în spațiul cibernetic", a declarat purtătorul de cuvînt al Kremlinului Dmitri Peskov.

Potrivit lui Peskov, Rusia nu a primit nicio informație oficială în legătură cu aceste acuzații și a aflat despre acest caz din informații în mass-media. El a mai declarat reporterilor într-o teleconferință că Moscova speră să primească informații oficiale.

Autoritățile americane au anunțat miercuri inculparea a patru persoane, între care doi membri ai FSB, în legătură cu atacul informatic masiv ce a vizat în 2014 compania de internet Yahoo și a compromis cel puțin 500 de milioane de conturi de utilizatori.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?