Cutremure stiri: 502

Un cuplu a cîştigat la loterie pentru a treia oară

8 apr. 2017,, 02:00   Externe
3863 0

Soţii Barbara şi Douglas Fink din Canada au cîştigat la loterie pentru a treia oară. Cîştigul obţinut de această dată de cuplul canadian a fost de 6,1 milioane de dolari, scrie News.ro.

Soţii Barbara şi Douglas Fink au mai cîştigat la loterie de două ori în trecut - în 1989 şi în 2010, dar jackpotul din luna februarie pus în joc de Western Canada Lottery a fost însă de departe cel mai mare cîştig.

Cuplul, care locuieşte în Edmonton, un oraş din provincia Alberta, spune că va folosi cea mai mare parte a banilor pentru a-şi ajuta copiii.

„Familia e pe primul loc. Vrem să ne asigurăm că fiicele noastre şi nepoţii noştri vor avea viitorul asigurat”, a declarat Barbara Fink, citată de organizatorii acestei loterii.

Soţii Fink spun că vor păstra o parte din cîştig pentru ei. Douglas Fink intenţionează să călătorească în străinătate şi doreşte să cumpere familiei sale o casă nouă.

„Barbara îşi doreşte o casă nouă, aşa că va primi una”, a spus Douglas Fink.

Soţii Fink au cîştigat la loterie 128.000 de dolari canadieni în 1989 alături de patru prieteni. În 2010, soţii Fink au cîştigat 100.000 de dolari canadieni. De această dată, în 2017, ei au avut unul dintre cele două bilete cîştigătoare la Western Canada Lottery, după ce au ghicit toate cele şase numere.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав