Arşiţa stiri: 214
Jocurile Olimpice stiri: 274
Transnistria stiri: 1418

Sectoare de supraveghere de vecinătate - statistică

8 apr. 2017,, 16:00   Societate
1849 0

În cadru proiectului "Supraveghere de vecinătate", de la începutul anului, în Moldova au fost create peste 1673 mii de sectoare de supraveghere de vecinătate în 1216 localităţi din ţară.

Despre aceasta a comunicat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, şeful adjunct al Inspectoratului General al Poliţiei, Gheorghe Cavcaliuc. Poliţia a fost sesizată în 175 cazuri pentru reacţionare şi intervenţie, dintre care au fost documentate 137 contravenţii ce se referă ordinea şi securitatea publică.

În primele trei luni ale anului, echipele mobile ale Poliţiei au intervenit în peste 78 mii de apeluri de urgenţă din partea cetăţenilor, în mediu, zilnic, fiind efectuate peste 870 de ieşiri.

Potrivit Poliţiei, se atestă o scădere la toate tipurile de infracţiuni, în special cele împotriva patrimoniului, unde se înregistrează o scădere de 24% comparativ cu perioada similară a anului trecut.

Crimele excepţionale şi deosebit de grave, care reprezintă aproximativ 2% din numărul total de infracţiuni, au fost descoperite în proporţie de aproximativ 97%. De asemenea, au fost anihilate 59 de grupări criminale, o treime din ele fiind specializate în trafic de droguri.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав