X 
Cutremure stiri: 506

Deputații români pun intrebarea anexarii R. Moldova

30 apr. 2013,, 16:07   Politică
8141 19
Foto: nasul.tv
Partidul Conservator din România, al cărui grup parlamentar cuprinde 21 de deputați și senatori în legislativul de la Bucuresti, susține că proiectul de regionalizare a României trebuie să ia în calcul și posibila unire cu Republica Moldova. Despre aceasta anunță Platforma Civică 2012.

Conservatorii i-au transmis, de asemenea, un mesaj vicepremierului Liviu Dragnea, prin care îi cer să ia în calcul o apropiere a Republicii Moldova de România. Conservatorii atrag atenţia că Republica Moldova trece printr-o criză politică, după ce a rămas fără premier, iar România ar trebui să aibă o poziţie responsabilă.

În contextul acestei crize multiple, parlamentarii consider că unirea Republicii Moldova cu România, în cadrul Uniunii Europene, ar putea fi singura ”opţiune lucidă”. Fostul premier moldovean Mircea Druc a afirmat: “Inevitabil, Republica Moldova este un stat falimentar, care se va dezmembra. Cele şase judeţe vor reveni la firescul lor, se vor integra în România. Să traiască Uniunea Europeană, sa dea Dumnezeu să existe în continuare, şi atunci, prin România, vom merge către Uniunea Europeană“.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав