Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Vladimir Vitiuc despre invazia tătaro-mongolă la Bălți

2 mai. 2013,, 00:16   Societate
6490 4
Foto: gzt.md
Rezistența opusă încercărilor de a lichida garanțiile sociale la Bălți este similară cu rezistența opusă invaziei tătaro-mongole. Acest lucru a fost declarat de către parlamentarul din partea Partidului Comuniștilor, Vladimir Vitiuc, în cadrul mitingului de 1 Mai la Bălți, relatează gzt.md.

"În ciuda unor solicitări foarte active ale Curții de Conturi, nu am anulat și nu vom anula compensațiile municipale pentru încălzire pentru păturile vulnerabile, nu vom anula niciodată călătoriile gratuite în troleibuz, nu am mărit, deși acest lucru era cerut de Ministerul de Finanțe, taxele locale pentru antreprenori, nu am închis nicio instituție de învățămînt din Bălți", - a subliniat el.

Deputatul a asigurat că "nicio optimizare a sistemului de învățămînt în orașul nostru nu va avea loc" iar "municipiul Bălți nu se va supune prevederilor antipopulare ale autorităților republicane".

"Această decizie este documentată, din acest motiv consilierii au fost chemați pentru interogatorii la SIS și procuratură, dar nu vom renunța la această decizie și vor arăta tăria de caracter a Bălțiului", - a subliniat Vitiuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?