X 
Cutremure stiri: 502

Fracţiunea Socialiştilor boicotează şedinţa consiliului municipal

11 apr. 2017,, 17:30   Capitala
2121 1

Consilierii municipali ai fracţiunii Partidului Socialiştilor au refuzat să participe la şedinţa de marţi a Consiliului Municipal Chişinău, pentru că pe ordinea de zi nu a fost introdus spre examinare proiectul bugetului municipal pentru anul 2017 şi aprobarea taxelor locale.

Potrivit agenţiei INFOTAG, despre aceasta a anunţat şeful fracţiunii, Ion Ceban, care şi-a exprimat indignarea că majoritatea consilierilor au votat ordinea de zi a şedinţei, în condiţiile în care primarul Dorin Chirtoacă "face ce vrea cu banii orăşenilor".

"Neaprobarea bugetului municipal subminează autoritatea şi complică activitatea multor instituţii, subdiviziuni ale primăriei. Includerea de către primar a problemelor funciare pe ordinea de z, urmăreşte interese de grup sau private ale familiei primarului sau ale reprezentanţilor Partidului Liberal", a spus socialistul.

Deputaţii au venit la şedinţă cu pancarte pe care scria "Este luna aprilie. Insistăm ca proiectul bugetului să fie inclus în ordinea de zi", însă aşa şi nu au obţinut voturile necesare pentru aceasta.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав