X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Facilitări la trecerea frontierei de stat în perioada sărbătorilor pascale

2 mai. 2013,, 12:04   Societate
2750 0
Foto: viza.md
Pentru a evita formarea rîndurilor de persoane şi mijloace de transport la punctele de trecere a frontierei în perioada sărbătorilor pascale, Poliția de Frontieră şi Serviciul Vamal au dispus o serie de măsuri.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliției de Frontieră, în timp de o lună, la punctele de trecere va fi suplinit numărul colaboratorilor, atît pe sensul de intrare în ţară, cît şi pe cel de ieșire, iar în funcție de situație, se va mări numărul echipelor mobile antrenate în supravegherea traseelor naţionale şi a frontierei de stat.

„Pentru fluidizarea traficului în punctele de trecere, au fost purtate discuţii şi cu autorităţile de frontieră ale statelor vecine care, de asemenea, vor suplimenta numărul personalului în dependenţă de necesitate”, se menționează în comunicatul de presă.

Activităţile menţionate au fost puse în aplicare începînd cu 21 aprilie şi vor dura pînă la 21 mai curent.

De specificat că, anul trecut, în perioada sărbătorilor pascale au fost înregistrate aproximativ jumătate de milion de traversări de persoane şi mai mult de 96 de mii de traversări ale mijloacelor de transport.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?