Cutremure stiri: 504

Candu: Reformatorii au votat pentru demiterea lui Lupu, fiindcă nu le-a acordat mașini de serviciu

8 mai. 2013,, 11:23   Politică
3167 1
Foto: ipn.md
Grupul reformator al Partidului Liberal a votat pentru demiterea lui Marian Lupu din funcţia de preşedinte al Parlamentului, deoarece acesta nu le-ar fi oferit maşină de serviciu şi birou. Declarația a fost făcută de democratul Adrian Candu în cadrul unei emisiuni la Publika TV.

"Declaraţiile din seara de astăzi eu nu le înteleg. Cum, aţi stat frumos vineri în Parlament şi aţi ridicat mînuţa pentru toate proiectele de legi, votate la repezeală, şi astăzi vorbiţi de integrarea europeană?", s-a indignat Adrian Candu.

Liberalul Valeriu Saharneanu neagă însă aceste afirmaţii.

"Noi în Parlament nu am votat nici pentru o lege vineri. Am votat pentru demiterea lui Marian Lupu, pentru că el nu ne-a dat pauza necesară pentru a discuta", a declarat Valeriu Saharneanu.

În replică, Adrian Candu a spus: "Stimate domn, votaţi în Parlament demisia lui Marian Lupu că v-a ignorat şi nu v-a dat o pauză? Nu vi-i ruşine? Că nu v-a dat o maşină şi un birou, ca să vă consideraţi o fracţiune, aţi votat demisia preşedintelui Parlamentului. Foarte inteligent!"

"Domnule Candu, aici chiar aţi întrecut măsura. Eu vreau să nu fiţi cinic, fiindcă noi cunoaştem comportamentul Partidului Democrat", a ripostat Valeriu Saharneanu.

Marian Lupu a fost demis din funcţia de preşedinte al Parlamentului cu votul a 76 de deputaţi.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав