X 
Cutremure stiri: 502

Rogozin: Viitorul R. Moldova depinde de aderarea la Uniunea Euroasiatică

9 mai. 2013,, 15:15   Politică
6334 5
Foto: obzormd/com
Singura șansă a Republicii Moldova de a ieși din sărăcie ține de aderarea la Uniunea Euroasiatică. De această părere este vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, care a mers astăzi la Tiraspol participînd la manifestațiile de Ziua Victoriei, informează publika.md.

"Moldova va avea un viitor frumos, doar dacă se va integra în Uniunea Euroasiatică. 9 mai este o zi cînd ambele maluri ale Nistrului trebuie să-şi amintească istoria comună prin care au trecut. După mine această criză pe care noi o urmărim în Moldova vorbește despre faptul că ideea orientării nechibzuite spre Bruxelles niciodată n-a avut efect și nici nu va avea. Noi foarte mult dorim ca această criză politică să se termine cît mai curînd ca să apară o guvernare stabilă pentru care vor fi importante interesele naționale ale republicii", a specificat Dmitri Rogozin.

Menționăm că vicepremierul rus a anunţat Ministerul de Externe al Republicii Moldova că vine astăzi într-o vizită la Chişinău. Potrivit acestuia, aici urmează să se întîlnească cu mai mulți politicieni din Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав