Cutremure stiri: 502

Astrele îl favorizează pe Vladimir Voronin

14 mai. 2013,, 01:30   Societate
8891 5
Foto: adevarul.ro
Criza politică are o explicație în stele. Nu este o glumă, astrologii spun că ce s-a întîmplat în ultima perioadă este justificat de conjunctura astrelor, relatează inprofunzime.md. Politicienii însă nu cred în acestă ipoteză și spun că și-au făcut-o cu mîna lor.

Chiar în ziua în care a fost demis Marian Lupu, pe 25 aprilie, a avut loc o eclipsă de lună, care, spun astrologii, ar fi influențat poziția socială a liderului PD.

Nici pe ceilalți actori politici eclipsa nu i-a lăsat în pace. Aceasta l-a influențat și pe premierul demis, Vlad Filat, care însă crede că mai degrabă pămîntenii au generat schimbările de pe scena politică.

Cît despre noul premier interimar, astrologul sugerează că schimbările care au intervenit în cariera acestuia nu sînt stabile.

Dintre toți politicienii, astrele îl favorizează pe liderul PCRM, Vladimir Voronin.

Astrologul mai spune că și conflictul dintre Mihai Ghimpu și Vlad Filat poate fi explicat din punct de vedere astrologic.
În schimb, Vlad Filat și Vlad Plahotniuc s-ar putea împăca, spun astrologii.

Totuși, politicienii cred în astre, dar recunosc: problemele în politică nu de la stele se trag.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав