Arşiţa stiri: 229
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4127

"Vom aresta vrăjitoarele care zboară la peste 150 de metri". Declarația bizară a unui demnitar

15 mai. 2013,, 13:00   Externe
3146 0
Foto realitatea.net
Vrăjitoarele care zboară cu măturile în statul african Swaziland la o altitudine de peste 150 de metri vor fi arestate și amendate, a declarat un director al autorității aviatice din această țară.

Măturile vrăjitoarelor sînt considerate similare altor aparate de zbor, a declarat directorul Autorității de Aviație Civile din Zwaziland, Sabelo Dlamini. "O vrăjitoare pe o mătură n-ar trebui să zboare la o altitudine mai mare de 150 de metri". Asta înseamnă că pentru vrăjitoarele care zboară la o altitudine mai joasă de 150 de metri nu există sancțiuni, scrie timeslive.co.za.

Ciudata declarație a venit după ce Sabelo Dlamini a fost rugat de jurnaliști să explice legile aviației în urma arestării unui detectiv particular care a folosit un elicopter cu telecomandă și înzestrat cu o cameră video în scopul obținerii de informații. Detectivul a fost arestat pentru că nu a înregistrat la autoritatea de aviație drona pe care a folosit-o.

Nu se știe exact dacă oficialul a făcut declarația în glumă sau nu, însă în Swaziland vrăjitoria este luată foarte în serios.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În curînd, în centrul capitalei moldovenești va apărea monumentul Reginei Maria a României. Dar monumentele căror personalități moldovenești celebre considerați că ar trebui instalate pe străzile noastre?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав