Cutremure stiri: 506

UPDATE Ședința de judecată în dosarul lui Mînzat –amînată

5 mai. 2017,, 14:44   Societate
3702 0

UPDATE 14:13 Ședința de judecată în dosarul lui Mînzat a fost amînată, din motiv că unul dintre completul de magistrați de la Curtea de Apel s-a îmbolnăvit.

08:40 Curtea de Apel Chișinău va prezenta astăzi sentința motivată în cazul avocatului Valerian Mînzat. Instanța va anunţa argumentele care au stat la baza condamnării acestuia la 9 ani de închisoare pentru escrocherie.

Mînzat urma să fie încătușat imediat după pronunțarea verdictului, însă inculpatul a părăsit sala de judecată înainte ca magistrații să anunțe sentința.


Conform legii, instanța urmează să transmită poliției motivarea. În cazul în care Valerian Mînzat se va ascunde de justiţie, acesta va fi anunțat în căutare internațională. Avocatul inculpatului, Gheorghe Amihălăchioaie, susține că clientul său va veni la prezentarea sentinţei motivate.

Valerian Mînzat figurează şi într-un alt dosar al Procuraturii Anticorupție, iar prima ședință de judecată pe acest caz va avea loc tot astăzi. Este vorba despre dosarul pentru estorcarea a 20 de mii de euro de la una dintre clientele sale.

El a restituit banii doar după ce femeia s-a adresat Procuraturii.

Avocatul-vedetă a devenit cunoscut după ce şi-a etalat pe reţelele de luxul în care trăieşte.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав