Arşiţa stiri: 229
Preşedintele stiri: 4160

Adunarea generală anuală a acționarilor „Moldovagaz“ va avea loc pe 26 mai

5 mai. 2017,, 12:30   Economie
1638 0

Următoarea adunare generală anuală a acționarilor Societății Mixte Moldo-ruse „Moldovagaz“ este preconizată să fie desfășurată pe data de 26 mai 2017, la Chișinău, transmite NOI.md.

Problemele incluse pe ordinea de zi au fost examinate anterior de către Consiliul SA „Moldovagaz“ la ședința ordinară. În cadrul acesteia au fost ascultate rapoartele referitor la totalurile pentru anul 2016, au fost audiate chestiunile cu privire la rezultatele realizării programului de investiții SA „Moldovagaz“ și a societăților sale afiliate; rezultatele îndeplinirii Planului de decizii majore a SA „Moldovagaz“ și a societăților sale afiliate; totalurile realizării direcțiilor prioritare de activitate ale SA „Moldovagaz“ în anul 2016, a Planului de măsuri de reducere a costurilor și cheltuielilor SA „Moldovagaz“ și a asociațiilor sale afiliate pentru anii 2016-2018.

Consiliul de Administrație al SA „Moldovagaz“ este organul executiv al Companiei sub conducerea președintelui Consiliului. De competența Consiliului țin toate problemele curente ale Companiei. Autoritatea executivă asigură îndeplinirea deciziilor Consiliului de Supraveghere al Companiei și Adunarea Generală a Acționarilor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав