Cutremure stiri: 502

Primar la 4 ani

16 mai. 2013,, 08:30   Externe
2748 0
Foto: majalahouch.com
Are doar 4 ani dar a izbutit să facă ceea ce unii politicieni se străduie să facă o viață întreagă și nu reușesc: să devină primar. Robert Tufts, Bobby pentru locuitorii orașului pe care îl conduce ca un om mare - Dorset, Minnesota - a fost ales anul trecut, în august, prin... tragere la sorți.

Oamenii din Dorset l-au ales pe Bobby primar la festivalul "Taste of Dorset", printr-o tragere la sorți, la care au participat locuitorii orașului, în schimbul sumei de 1 dolar. În fiecare an are loc aceeași tradiție, pentru comunitatea restrînsă a orășelului relaxat (26 rezidenți).

Avînd în vedere că în Dorset trăiesc mai puțini oameni ca într-o clasă de școală generală și există doar 14 afaceri, lui Bobby nu îi e greu să conceapă o direcție politică. Mai mult, mama sa a spus pentru shine.com ca preșcolarul și-a început campania politică de două luni cu vizite de popularitate în restaurantele locale și cadouri simbolice cu chipul său imprimat.

După alegerile de anul trecut, Bobby a primit cheia orașului, pe care o ține mîndru acasă. Atunci cînd nu pescuiește, face escaladă sau iese la plimbări romantice cu iubita sa, Sophia, Bobby poate fi gasit la masă, savurînd înghețate mari de ciocolată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав