Cutremure stiri: 506

Ne revedem pe drumuri, RANGE ROVER EVOQUE STYLE!

16 mai. 2013,, 12:27   Ştiri Auto
6985 0
Foto: land-rover.md
Toate au un sfârşit. Proiectul "Staruri Evoque", care ne-a tot bucurat în ultimul timp, la fel. Timp de două luni am făcut cunoştinţă cu automobilul Range Rover Evoque, oferit de compania DAAC Hermes odată cu apariţia pe piaţa autohtonă a seriei limitate de maşini Range Rover Evoque Style.

Să testeze modelul în curs de o zi au reuşit 9 personalităţi notorii din oraşul nostru. Oameni total diferiţi, cu propriul stil de viaţă, statut social, gen de activitate. Ceea ce au în comun, este faptul, că s-au învoit cu toţii, pentru o zi, să lase propriul automobil, pentru a şofa un Range Rover Evoque.

Automobilul era eroul nostru oriunde : la serviciu, acasă, în timpul întâlnirilor de afaceri sau cu prietenii, vizitelor la restaurant sau oficiu. Într-o singură zi, e complicat să studiezi toate posibilităţile unui automobil modern şi în vogă, dar ei au reuşit, şi în finalul test-drive-ului au făcut un schimb de impresii. Se întâmpla la Fresh Line City Cafe – partenerul proiectului, unde la adresa maşinii Range Rover Evoque au răsunat multe cuvinte frumoase, de neuitat. Cel de-al doilea partener al proiecului a fost compania Bemol, care a asigurat nu doar combustibilul pentru test-drive, ci şi surprize plăcute.

Primul, care a apreciat proiectul şi automobilul, a fost Radu Albot: "Este foarte plăcut, că salonul auto oferă posibilitatea unor asemenea test-drive, familiarizând consumatorii cu noutăţile apărute". Paşa Parfenii la fel a apreciat şofatul pe un automobil de clasă: "Poveştile, cum că la drum, dacă te afli într-o maşină luxoasă, ai parte de mai mult respect şi atenţie, s-au adeverit".

Doamnele, care au participat la proiect, nu au rămas indiferente faţă de noul automobil. Inna Fus ne-a ajutat să ne dumirim de ce anume se ghidează femeile, când îşi aleg mijlocul de transport: "Femeia are nevoie de un automobil, care corespunde lumii sale interioare, şi exteriorul căruia îi place".

Doina Popa a exclamat: "Maşina nouă e maşină!", - şi e dificil să o contrazici. Irina Babusenco şi-a plimbat cu Range Rover-ul copiii, şi ne-a binedispus: "Zâmbiţi mai des, nu există nimic mai bun ca emoţiile pozitive pe faţa Dvs. Zâmbetul este cea mai frumoasă vestimentaţie ".

Roman Rîbalev a fost foarte responsabil şi grijuliu faţă de automobilul testat, şi a recunoscut-o în interviu: "Din păcate, responsabilitatea pentru automobilul oferit nu-mi permitea, însă eu totuşi am mers puţin şi pe un drum off-road".

Graţie Lorei Zueva noi am aflat, cum trebuie să arate un veritabil proprietar al acestui automobil: "Prietena mea Liusea Tihman corespunde întocmai tuturor criteriilor: îndrăzneaţă, modernă, stilată, vitezomană şi cu un stil de viaţă activ ".

Natalia Davidovici ne-a împărtăşit îngrijorarea pentru diverse mijloace de transport: "În privinţa deplasării, sunt panicată grozav. Mi-i frică să zbor, să plutesc pe ape, chiar şi în tren nu mă simt bine ". Dar la volanul unui Range Rover s-a simţit sigură şi înafara pericolelor.

La finalul proiectului, maşina a fost testată de colegii Evghenii Boico şi Veaceslav Cebotari, care au apreciat completarea modernă a maşinii, siguranţa şi manevrabilitatea. Ne-a surprins plăcut şi nivelul de informare a eroilor. "Am citit multe despre maşină, ştiu că a fost creată cu aportul Victoriei Beckham. Mâna unei doamne se face simţită peste tot – în elementele de decor, în design", - a declarat Evghenii Boico.

Proiectul Staruri Evoque a lăsat amprente strălucite pe paginile allfun şi, sperăm, în inimile şi gândurile Dvs. Lui Range Rover Evoque Style îi dorim proprietari grijulii şi baftă pe drumurile noastre.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав