Cutremure stiri: 502

Site-ul publicatiei Financial Times a fost atacat de hackeri

18 mai. 2013,, 12:52   Externe
2436 0
Foto: golos-ameriki.ru
Pagina de internet a publicatiei Financial Times (FT) a fost sparta de un grup de hackeri, care s-au prezentat ca fiind “Armata electronica siriana”, o organizatie care sprijina regimul presedintelui sirian Bashar al-Assad. “Mai multe bloguri ale FT si conturile publicatiei de pe retelele sociale au fost atacate de pirati cibernetici si depunem eforturi pentru a rezolva aceasta problema cat mai repede posibil”, a anuntat, intr-un comunicat, cotidianul economic. La sfarsitul diminetii de vineri, mesajul “Syrian Electronic Army Was Here” (Armata Electronica Siriana a fost aici, n.r.) aparea pe ecran atunci cand un utilizator dorea sa se conecteze la unele din blogurile de pe site-ul FT.

Totodata, intr-un mesaj postat de hackeri pe contul de Twitter al publicatiei se spunea ca gruparea islamista insurgenta Frontul Al-Nusra, care lupta impotriva regimului din Siria si este afiliata filialei siriene a retelei teroriste Al-Qaida, a executat persoane inocente. Frontul Al-Nusra este implicat in activitatile insurgente impotriva regimului Bashar al-Assad.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав