Cutremure stiri: 506

Stratfor: Instabilitatea din R. Moldova ar putea afecta România

19 mai. 2013,, 10:32   Externe
6092 1
Foto: realitatea.ro
Fondatorul agenţiei de analize militare Stratfor, George Friedman, consideră că instabilitatea politică din Republica Moldova ar putea afecta situaţia din ţările vecine, în special România. Declaraţia a fost făcută în cadrul unui interviu acordat de expertul american postului de televiziune Realitatea TV.

„Într-un plan militar speri ca totul să fie cît mai bine şi te pregăteşti pentru ce-i mai rău. Atunci cînd te pregăteşti pentru ce-i mai rău pot fi două evenimente care vă pot afecta aici, la graniţă. Unul este instabilitatea vecinilor voștri, Moldova şi ceilalţi. Puteţi avea probleme de securitate în estul României depinzînd de mişcări care ar putea veni dinspre răsărit. Puteţi avea probleme de securitate la vecini, dacă apar tulburări acolo”, a declarat Friedman, citat de Realitatea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав