Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Socialiştii în frunte cu Dodon vor abrogarea Legii cu privire la egalitatea de şanse

20 mai. 2013,, 10:56   Politică
4198 3
Foto: noi.md
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova face un apel către toate fracţiunile parlamentare să susţină abrogarea Legii cu privire la asigurarea egalităţii de şanse. În opinia socialiştilor, legea în cauză este în dezacord cu morala creştină şi are un scop bine determinat – liberalizarea practicilor homosexuale în Republica Moldova. Ea este îndreptată împotriva bunului simţ al majorităţii populaţiei ţării noastre, precum şi împotriva instituţiei familiei.

Amintim că socialiştii au înregistrat în Parlament pe data de 7 martie curent un proiect de lege pentru abrogarea Legii cu privire la asigurarea egalităţii de şanse.

La şedinţa plenară a Parlamentului, din 16 mai, pentru proiectul socialiştilor au votat 41 de deputaţi. Pentru abrogarea controversatei legi mai este nevoie de susţinerea a încă 10 legislatori.

Menționăm că Legea cu privire la asigurarea egalităţii de şanse a fost o condiție impusă de UE pentru Republica Moldova pentru liberalizarea regimului de vize. În același timp, "Mitropolia Moldovei cere din nou autorităţilor Republicii Moldova să anuleze Legea cu privire la asigurarea egalităţii de șanse".

Un șir de critici a stîrnit și marșul homosexualilor care a avut loc pe parcursul zilei de ieri.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?