X 
Cutremure stiri: 500

Interpreți moldoveni: Aliona Moon merită un loc mai bun

20 mai. 2013,, 17:41   Showbiz
6186 2
Foto: unimedia.info
Reprezentanta Moldovei la concursul internațional "Eurovision 2013" a avut o prestanță impunătoare, ocupînd locul 11, însă unii artiști moldoveni cred că evoluția ei a meritat note mai înalte.

NOI.md le-a solicitat unor foști participanți la Eurovision să se expună pe marginea prezenței cîntăreței din Moldova la acest concurs.

Potrivit fostei participante la Eurovision, Nelly Ciobanu, Aliona Moon a evoluat foarte bine și piesa ei e demnă de talia acestei competiții. "Cu acest număr s-ar fi putut califica în topul celor mai bune țări. În momentul culminant, cînd Aliona s-a ridicat pe platformă, a fost cu adevărat captivant. Am urmărit cu atenție întreaga competiție și contam pe locul 7. Cred că în acest an, țara noastră a fost nedreptățită". Potrivit lui Nelly, în acest an, note nemeritat de mici au primit Islanda și Franța.

Solistul trupei "Zdob și Zdub", Roman Iagupov, evaluează performanța Alionei Moon drept una demnă de admirație. "A fost un spectacol destul de simplu și inteligibil. Ea nu ne-a făcut de rușine, vocea ei nu tremura, ca la mulți alții, și nici microfonul. Din păcate, ea a evoluat la începutul finalei. Cînd a început televotingul, a devenit clar că în distribuirea locurilor în finală a intervenit politica și marile finanțe. Unii interpreți, în opinia mea, au fost pe nedrept ”împinși” mai jos, iar alții, în mod surprinzător, s-au clasat în fruntea topului. Aliona a lăsat în urmă mulți cîntăreți. Cred că locul 11 este un rezultat bun pentru tînăra cîntăreață", a remarcat el.

Potrivit lui Roman, evoluția unor interpreți a fost subestimată. "Azerbaidjanul a prezentat un spectacol minunat, Ucraina și Rusia au evoluat foarte bine. Nu înțeleg de ce a învins Danemarca, care a avut o performanță mediocră, nu de 12 puncte. Pe lîngă acestea, cîntăreața daneză a fost înscrisă printre cîștigători din timp. Eu i-aș acorda Emiliei de Forest locul zece", a menționat Roman.

In finala Eurovisionului, Aliona Moon a acumulat 71 de puncte și a ocupat locul 11. Moldova a fost reprezentată la Eurovision Song Contest pentru a 9-a oară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав