Cutremure stiri: 502

S-a găsit ac de cojoc pentru consilierul care a încercat să fugă de CNA

26 mai. 2017,, 11:15   Societate
4269 1

Procurorii au iniţiat un proces penal pe faptul tentativei de evadare a unui reţinut în dosarul consilierilor CMC şi opunere de rezistenţă în momentul reţinerii şi percheziţiilor.


Este vorba despre consilierul Oleg Onişcenco care s-a opus cerinţelor legale ale ofiţerilor CNA şi procurorilor în timpul reţinerii, iar ulterior şi la percheziţii. În ambele cazuri, bănuitul a încercat să fugă de la faţa locului, dar a fost imobilizat şi încătuşat. Ulterior acesta a fost consultat de un medic.
Incidentul s-a lăsat cu traumarea uşoară a unui ofiţer care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Toate circumstanţele cazului sînt cercetate de procurori.

Preciză, ieri, secretarul Consiliului municipal Chişinău, doi consilieri ai CMC şi şase reprezentanţi ai unor agenţi economici au fost reţinuţi astăzi de CNA şi procurori în cadrul mai multor dosare ce vizează fapte de corupere pasivă, trafic de influenţă şi depăşirea atribuţiilor de serviciu.
Cazurile au fost documentate timp de cîteva luni, perioadă în care au fost colectate probe video şi audio privind comiterea mai multor abuzuri, printre care oferire şi luare de mită, influenţare a unor decizii ale CMC şi favorizarea unor agenţi economici.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав