X 
Cutremure stiri: 506

Copiii și părinții sînt așteptați la sărbătoarea copilăriei

31 mai. 2017,, 15:50   Societate
1524 0

În contextul marcării Zilei Internaționale a Copilului, Ministerul Educației organizează joi, 1 iunie, în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfînt” „Orășelul Copiilor” și „Parcul Distracției”, unde sînt așteptați toți copii și părinții pentru a sărbători copilăria, transmite IPN.

În intervalul orar 10.00-14.00 vor fi organizate concerte cu participarea colectivelor artistice de la Centrul Republican pentru Copii și Tineret „Artico”, ansamblurilor de dans de la diverse instituții de învățămînt și centre de creație din capitală.

De asemenea, vor fi organizate tîrguri, un flashmob, vor fi prezentate desene animate, demonstrații de arte marțiale, master-classuri pe diverse teme, jocuri LEGO, expoziții etc. Copiii vor avea posibilitatea să participe la concursul de șah, dar și la show-uri cu clovni.

În aceeași zi, Ministerul Afacerilor Interne organizează în Piața Marii Adunări Naționale evenimentul „MAI aproape de Copii”. Sărbătoarea va începe la ora 17.00 și va include mai multe surprize muzicale, expoziții de mașini retro și motociclete, clovni, show cavaleristic, cascadori, balon cu aer cald, prezentări cu cîinii polițiști, laser show cu roboți și multă înghețată pentru copii.

Și Centrul de Cultură și Istorie Militară organizează, începînd cu ora 11.00, un spectacol artistic cu genericul „Copiii – bucurie și mîndrie”. Programul va include un concert, dansuri și concursuri de pictură. Totodată, copiii vor participa la jocuri distractive și vor primi în dar dulciuri.

Ziua de 1 iunie este zi de odihnă pentru bugetarii din Republica Moldova, cu recuperare în ziua de sîmbătă, 24 iunie.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав