Cutremure stiri: 502

TOPUL celor mai populare țări din lume, conform unui sondaj BBC

25 mai. 2013,, 11:24   Externe
3248 0
Foto : noi.md
Potrivit unui sondaj BBC, Germania reprezintă țara care a adunat cele mai multe păreri pozitive de la intervievați.

Studiula fost realizat pe un eșantion de 26 de mii de oameni din țări diferite. Studiul a vizat 16 țări, însă Romînia nu a fost inclusă în clasamentul făcut de BBC.

Pe primul loc se află Germania, 59% dintre respondenți avînd cuvinte de laudă la adresa acestui stat. Canada ocupă locul doi urmată de Marea Britanie. Prezența Regatului Unit pe poziția a treia a clasamentului poate fi explicată prin găzduirea Jocurilor Olimpice de anul trecut, eveniment care le-a crescut popularitatea britanicilor.

Imediat după podium, pe locul patru, este Japonia, stat care anul trecut era în fruntea clasamentului. Franța se află pe locul cinci cu 49% păreri pozitive, iar Statele Unite cu 45% voturi pozitive ocupă locul opt.

La coada clasamentului se află Coreea de Nord, Pakistan şi Iran, ţări despre care respondenții au considerat că au o influență negativă asupra lumii.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав