X 
Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4076

Reprezentanţii partidelor din fosta Alianţă nu pot împărţi fotoliile. Negocierile continuă şi azi

25 mai. 2013,, 14:09   Politică
5582 2
Foto : moldonews.md
Negocierile separate privind instituirea noului Guvern în frunte cu Iurie Leancăs-au terminat ieri seara fără de careva rezultate, transmite NOI.md.

Urmare a negocierilor, negociatorul din partea PLDM Vadim Pistrinciuc a precizat că au apărut divergenţe vizavi de partajarea funcţiilor, din care motiv negocierile vor continua şi astăzi.

Pe de altă parte, negociatorul din partea PDM Valeriu Lazăr, a specificat că procesul de împărţire a fotoliilor tergiversează deoarece partidele politice participante la negocieri tind să între în alegeri cu o imagine cît mai curată.

Urmare a celei de a patra runde de negocieri desfăşurata în prima jumătate a zilei de ieri, negociatorul din partea PLDM, Liliana Palihovici declara că fracţiunea a venit cu nouă formulă matematică de partajare a funcţiilor, în timp ce negociatorul din partea PDM Valeriu Lazăr spunea că liberal-democraţii îşi doresc mai multe funcţii printre care şi şefia CNA. Potrivit legii, premierul desemnat Iurie Leancă trebuie să prezinte pînă la 30 mai programul de activitate și componența nominală a Guvernului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?