X 
Arşiţa stiri: 210
Jocurile Olimpice stiri: 271
Transnistria stiri: 1460

Video cu președintele dansînd a închis You Tube în Tadjikistan (VIDEO)

26 mai. 2013,, 03:46   Externe
11177 1
Foto: youtube.com
Serviciul de comunicații de pe lîngă Guvernul Tadjikistanului a obligat furnizorii locali de servicii Internet să bloceze accesul la YouTube.

Potrivit RIA Novosti, cerința nu a fost îndeplinită, doar de unul dintre cei șase furnizori și unul dintre cele șase operatori de telefonie mobilă. În plus, unii furnizori la indicația autorităților au blocat accesul la site-ul de știri Toptj.com, adaugă, "Interfax".

Oficial, agenția nu comentează cu privire la motivele blocării YouTube, dar se știe că în urmă cu o săptămînă, pe 18 mai, au fost publicate spoturi ale canalului TV de opoziție K +, de la nunta fiului mai mare al președintelui Tadjikistanului, Rustam Emomali. Videoclipul îl surprinde pe președintele Emomali Rahmonov cîntînd și dansînd. La moment video a colectat mai mult de 50.000 de vizualizări.

Blocarea unor site-uri populare adesea se întîmplă în Tadjikistan. Astfel, YouTube este blocat în Tadjikistan pentru a treia oară din iulie 2012. În diferite momente tadjicii au fost privați de accesul la site-urile Facebook, Twitter, "Vkontakte", "Radio Libertatea".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав