Cutremure stiri: 502

Brad Pitt nu recunoaște fețele oamenilor

26 mai. 2013,, 11:35   Showbiz
5728 0
Foto: novoeradio.by
Actorul american Brad Pitt este suspect de o boală rară numită prosopagnozie, cunoscută şi sub numele de "orbul feţelor". Acesta a şi recunoscut în revista Esquire, citat de New York Daily News, precizînd că va fi supus mai multor teste medicale.

Mai exact, boala prosopagnozie este una neurologică şi care se manifestă prin incapacitatea de a recunoaşte feţele oamenilor, ajungînd chiar pînă la nerecunoaşterea propriului chip. Potrivit sursei citate, estimările arată că aproximativ 2% dintre oameni sunt afectaţi de această boală.

Mai mult, Brad Pitt, în vîrstă de 49 de ani, a mărturisit că i se întîmplă des să poarte o conversaţie cu cineva şi să-i uite figura imediat după. "Foarte multe persoane mă urăsc deoarece consideră că nu îi tratez cu respect. Oamenii cred că sunt arogant, însă şi pentru mine este un mister. O să fac nişte teste" a spus Pitt.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав