Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4070

Viceministrul Educației, Tatiana Potîng, a fost exclusă din PL

27 mai. 2013,, 17:06   Politică
5815 1
Foto: inprofunzime.md
Viceministrul Educației, Tatiana Potîng, a fost exclusă din rîndurile Partidului Liberal. Decizia a fost luată ieri, 26 mai, de către Consiliul Republican al PL, relatează NOI.md.

Potrivit Consiliul republican al PL, eliminarea a fost făcută în conformitate cu art. 3.12 din Statutul partidului, care prevede excluderea în caz de luare de atitudini publice contrare politicii şi strategiei generale a partidului, de încadrare a persoanei respective în activitatea altor partide şi organizaţii social-politice etc.

Concomitent, în baza acestui articol, au fost excluși din PL și președintele filialei din Donduşeni, Valeriu Racu, președintele filialei PL Făleşti, Albina Păvăleanu, și președintele filialei PL Nisporeni, Ion Lupu.

Anterior din PL au fost eliminați de către Consiliu prim-vicepreședintele PL, Ion Hadârcă, secretarul general al PL, Oleg Bodrug, şi mai mulți demnitari, președinți de organizații teritoriale – toți cei care au semnat declarația de reformare a PL.

Ulterior, Ministerul Justiției a stabilit că deputații, miniștrii, viceminiștrii și membrii Consiliului republican au fost excluși ilegal din rîndul membrilor și organele de conducere ale Partidului Liberal.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?