X 
Cutremure stiri: 502

Tesla pregăteşte un concurent pentru Nissan LEAF

28 mai. 2013,, 13:17   Ştiri Auto
1564 0

Фото: Tesla

Elon Musk, CEO al Tesla, a dezvăluit că intenţionează să lanseze un model electric mai ieftin în următorii trei-patru ani.

Musk nu a spus prea multe detalii despre noul vehicul, dar a precizat că va fi mai plăcut decât Nissan LEAF şi va avea o autonomie de peste 300 km. Model S este atrăgător, dar prea scump în timp ce Nissan LEAF este ieftin dar „nu prea grozav”, conform declaraţiilor directorului companiei americane, citate de Bloomberg.

Pentru a repara această discrepanţă, Musk vrea un vehicul electric competitiv şi mai ieftin, care să coste mai puţin de 40.000 dolari (circa 30.000 euro). El crede că un asemenea model este atât de important încât nici nu se gândeşte să vândă sau să părăsească compania până când nu va construi un asemenea vehicul.

Vorbind despre o posibilă vânzare, Musk a spus că dacă Tesla va fi vândută vreodată cu siguranţă va fi achiziţionată de cineva din afara industriei auto pentru că proprietarul va avea nevoie de multe miliarde de dolari cash.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав