X 
Cutremure stiri: 506

Mass-media: Se pregătesc rețineri ale adversarilor anschluss-ului Moldovei de către România

31 mai. 2013,, 02:42   Societate
24190 23
Foto: replicaonline.ro
Serviciile secrete ale Republicii Moldova intenționează, potrivit indicațiilor venite din Occident, să aresteze adversarii anschluss-ului Republicii Moldova de către România, care demască corupția reprezentanților "Alianței pentru Integrare Europeană", informează portalul eNews.

"Copleșite de sentimentul apropiatului sfîrșit, serviciile speciale ale lui Plahotniuc, au aprobat planul de acțiuni represive împotriva figurilor publice marcante din Republica Moldova. Potrivit informațiilor, începînd de vineri se pregătesc reținerile a cel puțin nouă membri ai societății civile, și anume Igor Tulianțev, Igor Căldare, Ernest Vardanean, Alexei Tulbure, Alexandr Procop, Ruslan Popa, Pavel Gavrilov, Sergiu Mocanu și Andrei Lukian.

O soartă asemănătoare i-ar putea aștepta și pe foștii miniștri ai guvernului Filat cărora li s-au intentat cauze penale, precum și pe însuși Vladimir Filat.

Carte blanche pentru această operațiune a venit de la structurile europene. Rolul principal în punerea în aplicare a planului le revine agenților de influență a serviciilor secrete romînești care patronează înalții funcționari de stat, precum și Procuraturii Generale, Ministerului de Interne și Curții Supreme de Justiție.

Drept motivație pentru astfel de măsuri dure la adresa liderilor de opinie și și a funcționarilor de stat a servit celebrarea largă a Zilei Victoriei la Chișinău, precum și o teamă patologică a oficialilor europeni de răspunderea pentru "povestea de succes" din Moldova - scrie publicația.

"Niciun cetățean al Republicii Moldova, care demască deschis crimele regimului criminal AIE nu se mai poate simți în siguranță, fără îndoială" - rezumă publicația.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав