X 
Jocurile Olimpice stiri: 119
Transnistria stiri: 1453

Reduceri de 50% la cursurile de Limbă Engleză! ©

3 iun. 2013,, 10:00   Societate
3678 0
Foto : 3phase.es
Vara aceasta îți propunem să înveți limba engleză la Centrul de Limbi Europene ORATORICA deoarece noi îți oferim reduceri semnificative! Înscriete la ORATORICA pînă la 15 iunie, achită un nivel și al doilea îl primești la 50% reducere!

Un curs de limbă engleză generală oferit de Centrul nostru durează 7 săptămîni și puteți opta pentru modulul de weekend sau cel din timpul săptămînii.

Indiferent de vîrsta pe care o aveți și de nivelul cunoașterii limbii de studiu alese, Oratorica vă poate ajuta în aspirațiile voastre. Noi îți garantăm sută la sută însușirea limbii predate.

Vino la ore, regulat fă temele pentru acasă și noi îți garantăm succesul, iar dacă la finele cursului nu obții rezultatele scontate conform nivelului de studii, noi îți reîntoarcem integral suma achitată.

În caz că deja aveți cunoștințe în limba engleză, însă doriți să vă îmbogățiți vocabularul sau pur și simplu să o practicați cu un vorbitor nativ, tot la ORATORICA puteți opta pentru cursul de Conversational English cu profesor nativ din UK. Profesorul vă va frapa prin metoda sa de predare și vă va învăța timp de 5 săptămîni cum să vorbiți corect limba engleză.

Locurile în grupe sînt limitate și din acest motiv vă așteptăm cît mai curînd în oficiul nostru pentru testări si înscrieri în grupe.

Pentru mai multe informații vă rugăm să apelați numarul 060 73 55 33 sau ne găsiți pe www.oratorica.md
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?