Cutremure stiri: 500

Nicolae Timofti a venit cu un îndemn către miniștri, după învestire

31 mai. 2013,, 17:37   Politică
3689 1
Foto : noi.md
Președintele țării, Nicolae Timofti, a salutat votarea Guvernului de către Parlament și a mulțumit deputaților și liderilor de partide pentru faptul că au dat dovadă de maturitate politică acordînd votul de încredere Guvernului.

După depunerea jurămîntului de către cabinetul de miniștri șeful statului a spus că deputații au știut să pună interesul național deasupra celorlalte interese și să acorde vot de încredere unui nou Guvern proeuropean, cu atribuții depline. Totodată, președintele îndeamnă miniștrii să-și desfășoare cu maximă responsabilitate activitatea ulterioară.

“Vreau să vă rog, domnule prim-ministru și domnilor miniștri, să vă tratați cu maximă responsabilitate activitatea de acum înainte. Oamenii așteaptă schimbări din partea dumneavoastră. Schimbări în bine. Prioritatea acestui Guvern trebuie să fie oamenii. În numele cetățenilor acestei țări, am lansat proiectul de integrare europeană, iar asta înseamnă că ei sînt prioritatea noastră”, a subliniat președintele.

Șeful statului a asigurat că miniștrii pot conta oricînd pe sprijinul său, în toate demersurile care vor avea acest obiectiv.

Nicolae Timofti a adăugat că programul ambițios pe care și-l propune acest Guvern trebuie să aibă în continuare susținerea legislativului, pentru ca procesele de modernizare a țării să continue într-un ritm ridicat.




0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав